Terveisiä AM-viesteistä!

12.8.2019

Rasti-Vihdin joukkue osallistui sunnuntaina 11.8. Karjaan Uran järjestämiin aluemestaruusviesteihin sarjassa H45/130. Aluemestaruuskilpailuissa on käytössä veteraanisarjoissa sääntö, jonka mukaan ilmoittautuvan joukkueen osanottajien tulee kuulua sarjaan 35 tai sitä vanhempaan ikäryhmään. Ikä määräytyy kilpailukaudella täytettävistä vuosista.

Kilpailumaasto oli tyypillistä rannikkoseudun kalliomaastoa ja hyvin hoidettua talousmetsää. Kallioselänteet ovat yleensä melko jyrkkäreunaisia ja poikkeuksellisen pienipiirteisiä. Tämä Kjulbölen maasto Snappertunan suunnassa onkin suunnistuksellisesti Karjaan Uran parhaita. Valtaosassa kilpailumaastoa kallioiset mäet ja soistuvat alueet/suot vuorottelevat. Joillakin soistuvan suon alueilla aluskasvillisuus on rehevää ja etenemistä hidastavaa, joillakin soistuvan suon alueilla tuntee olevansa kuin satumetsässä ja eteneminen on vaivatonta.

Kilpailu käytiin erittäin sateisessa säässä, joka asetti oman haasteensa kilpailuun. Joukkueen tavoitteena oli sijoittua kymmenen parhaan joukkoon. Tämä tavoite ylitetiin kirkkaasti, sijoituksen ollessa 8. Joukkueen juoksujärjestys oli Juha Vehmas, Tuukka Toivonen ja Mikko-Ville Toivonen.

Kiitos Karjaan Uralle hienosta, aluemestaruuskisojen arvoisesta maastosta ja järjestelyistä!

Linkki tuloksiin: http://www.resultfellows.com/2019/karjaa/