Tulospalvelun ohjeet

Omatoimisuunnistajan ohje tuloksen syöttöön

  1. Etsi haluamasi tapahtuma sivun rasti-vihti.fi/kuntorastit/ taulukosta
  2. Klikkaa 'Syötä / Katso tulokset' -linkkiä
  3. Sivun ylälaidassa klikkaa linkkiä 'Syötä tulos'
  4. Syötä vähintään nimesi, sarja (rata), sekä ei aikaa tai aika. Vaikka menisit oman radan, niin rata tulee silti syötää. Käytä sitä rataa, joka matkan puolesta kuvaa parhaiten kulkemaasi reittiä.
  5. Lopuksi klikkaa '+ Lisää tulos' näppäintä
  6. Kunkin radan tulokset voi katsoa oikeasta yläkulmasta valitsemalla radan

Ohjeita ratamestareille Navisport tulospalveluohjelman käyttöön

  • Tapahtuman radat laaditaan omalla tietokoneella ennen tapahtumapäivää osoitteessa navisport.fi heti kun ratasuunnittelu on tehty Ocad tai Condes ohjelmalla. Ratasuunnittelijalta kannattaa pyytää radat/rastit IOF XML tiedostona, niin ratojen vienti Navisportiin on helppoa. Tästä on lähetetty ratamestareille sähköpostitse linkki ohjevideoon.
  • Tapahtumapäivänä tulospalvelusalkku laitteineen kulkee iltarastivaunun mukana tapahtumiin. Vaunu tulee tapahtumapaikalla Jouni Moisanderin toimesta klo 16 aikoihin. Vaunun mukana kulkee akku ja invertteri. Laita tarvittaessa laitteet latautumaan ennen tapahtuman alkua vaunun pistorasioihin. Avaa tabletteihin ja ratamestarin puhelimeen Navisport ohjelma, sekä liitä emit-lukijat. Laita toinen tableteista itsepalvelulaitteeksi. Jos joku on vahingossa kirjautunut laitteesta ulos, salasana löytyy ratamestarin salkun ohjeesta. Navisport ohjelmistoon on tullut muutoksia 2020 keväällä. Alla oleva ohje ei ole täysin enää voimassa kuvien osalta, mutta pääpiirteittäin se pätee silti.

Lisätietoja juha.vehmas@rasti-vihti.fi