Tulospalvelun ohjeet

Navisport ohjelman käyttöohjeet

Ohjeet Rasti-Vihdin iltarastivaunuun

  • Muista laittaa tulospalvelulaitteet iltarastivaunussa lataukseen ennen kuntorasteja (tabletti, 2x puhelin, MTR ja iZettle maksupääte)
  • Kun radat on lähetetty tulostukseen, ota Ocad, Condes tai Purple pen ohjelmasta radat ulos IOF XML v3 muodossa (linkki ohjeeseen) ja lisää radat tulospalveluun osoitteessa navisport.fi/admin/dashboard (Tapahtuman etusivu > Sarjat > Tuo sarjat XML tiedostosta > Tallenna tapahtuma)
  • Tämän jälkeen sarjat eli radat iltarasteilla on käytettävissä vaunussa kulkevilla tulospalvelulaitteilla (tabletit ja puhelimet)
  • Iltarastitapahtumassa laita puhelin telineeseen itsepalveluautomaatiksi pyyhkäisemällä pääsivulla tapahtumaa vasemmalta oikealle. Valitse automaatti, palveluautomaatti ja automaattinen radan valinta. Tämän jälkeen kaikki RaVin jäsenet, sekä etukäteen rastilipussa ilmoittautuneet ohjataan suoraan palveluautomaatille sekä metsään lähtiessä, että palatessa
  • Tablettia kannattaa käyttää satunnaisia kävijöitä varten, sekä heitä joilla ei ole omaa emit-leimasinta. Kirjaa kaikki metsän kävijät tulospalveluun, joko emitin kanssa tai ilman aikaa.

Lisätietoja mikko-ville.toivonen@rasti-vihti.fi tai juha.vehmas@rasti-vihti.fi