Tulospalvelun ohjeet

Omatoimisuunnistajan ohje tuloksen syöttöön

  1. Etsi haluamasi tapahtuman tulossivu rasti-vihti.fi/kuntorastit/ taulukosta
  2. Etsi + Lisää tulos näppäin menusta tai sivun vasemmasta laidasta syöttääksesi tuloksen (vain omatoimirasteilla käytössä)

Navisport ohjelman käyttöohjeet

Ohjeita ratamestareille Navisport tulospalveluohjelman käyttöön

  • Muista laittaa tulospalvelulaitteet iltarastivaunussa lataukseen ennen kuntorasteja (2x tabletti, 1x ratamestarin puhelin, 1x MTR ja iZettle maksupääte)
  • Kun radat on lähetetty tulostukseen, ota Ocad, Condes tai Purple pen ohjelmasta radat ulos IOF XML v3 muodossa (linkki ohjeeseen) ja lisää radat tulospalveluun itse tai lähetä tiedosto sähköpostitse tulospalvelun hoitajalle
  • Ratamestari tai tulospalvelun hoitaja lisää radat tapahtumaan omalla tietokoneella osoitteessa navisport.fi/admin/dashboard (Tapahtuman etusivu > Sarjat > Tuo sarjat XML tiedostosta > Tallenna tapahtuma)
  • Tämän jälkeen sarjat eli radat iltarasteilla on käytettävissä vaunussa kulkevilla tulospalvelulaitteilla (tabletit ja puhelimet)
  • Iltarastitapahtumassa laita toinen tableteista itsepalveluautomaatiksi pyyhkäisemällä pääsivulla tapahtumaa vasemmalta oikealle. Valitse automaatti, palveluautomaatti ja automaattinen radan valinta. Tämän jälkeen kaikki RaVin jäsenet, sekä etukäteen rastilipussa ilmoittautuneet ohjataan suoraan palveluautomaatille sekä metsään lähtiessä, että palatessa
  • Toinen tabletti vaatii toimitsijan satunnaisia kävijöitä ja heitä varten, joilla ei ole omaa emit-leimasinta. Kirjaa kaikki metsän kävijät tulospalveluun, joko emitin kanssa tai ilman aikaa.

Lisätietoja mikko-ville.toivonen@rasti-vihti.fi tai juha.vehmas@rasti-vihti.fi