Leimausleiri

Leimausleiri 2024

Rasti-Vihtiläisiä osallistuu Pajulahdessa 3.-6.6.järjestettävälle vuoden 2024 leirille. Tarkempia tietoja leiristä löytyy järjestäjien tapahtumasivulta. Varsinainen ilmoittautumisaika on päättynyt, mutta leirin järjestäjän mukaan jälki-ilmoittautuminen aukeaa vielä huhtikuun ajaksi.


Leimausleirit - mikä? missä? kenelle?

Leimaus-leiri on Suomen suurin lasten ja nuorten suunnistusleiri, joka kokoa vuosittain yhteen jopa 1500 innokasta suunnistusta harrastavaa lasta ja nuorta. Leiri järjestetään kiertävästi eri puolilla Suomea.

Rasti-Vihdin lapsia ja nuoria sekä myös aikuisia huoltajan roolissa on osallistunut vuosittain Leimausleirille.  Viime vuosina ollaan oltu koulujen kesäloman alussa vuonna 2019 Imatralla, 2021 Vuokatissa, 2022 Kuopiossa ja 2023 Tampereella.

Leirillä on ohjelmaa kaiken tasoisille suunnistajille aloittelevista rastireittiläisistä huippunuoriin saakka. Monipuolisten suunnistusharjoitusten lisäksi on myös muuta oheisohjelmaa. Oman seuran aikuisia tarvitaan ohjaamaan leiriläisiä harjoituksissa, jotka leirijärjestäjä on suunnittellut ja valmistellut.

Seura maksaa osallistumismaksut ja halvimman majoituksen lapsille ja valmentajille (3-4 ohjattavaa per ohjaaja)