Leimausleiri

Leimausleiri 2021

Leiri järjestetään 2.-5.8.2021  Vuokatissa.
-----------

Seuran lapsia ja nuoria sekä myös aikuisia huoltajan roolissa on osallistunut vuosittain järjestettävälle Leimaus-leirille.  Vuonna 2019 oltiin Imatralla ja seuraava leiri on Vuokatissa.  Lisätietoja leirijärjestäjien sivuilta.

Leirillä on ohjelmaa kaiken tasoisille suunnistajille aloittelevista rastireittiläisistä huippunuoriin saakka. Monipuolisten suunnistusharjoitusten lisäksi on myös muuta oheisohjelmaa. Oman seuran aikuisia tarvitaan ohjaamaan lapsia harjoituksissa. 

Ilmoittautumisesta tulee lisätietoja myöhemmin. Sitova ilmoittautuminen on yleensä pitänyt tehdä keväällä, pari kuukautta ennen leiriä. Alustava ilmoittautuminen kannattaa tehdä kuitenkin mahdollisimman varhain, jotta voimme tarvittaessa varata seuralle lisää paikkoja. Seuran vuodelle 2020 tekemät majoitusvaraukset siirtyvät vuodelle 2021. 

Päätöstä seuran osuudesta osallistumismaksusta ei ole vielä tehty, mutta yleensä seura on maksanut merkittävän osan leiriläisten sekä seuran leiriläisiä ohjaavien aikuisten osallistumismaksusta.

Mikäli olet kiinnostunut lähtemään leirille, ota yhteytta elina.syrjalahti@rasti-vihti.fi.