Nuoriso

Hippo-suunnistuskoulu lapsille järjestetään keväisin, yleensä Nummelassa. Vuoden 2019 suunnistuskoulu alkaa toukokuun alkupuolella, lisätietoja on tulossa pian.  Aikasemmista suunnistuskouluista tietoa täällä. Tervetuloa mukaan! 

Muista myös kuntorastiemme lasten ja nuorten ratavaihtoehdot: lähdöstä maaliin koko matkalta maastoon merkattu rastireitti (lyhenne kalenterissa RR, tarjolla erikseen merkittyinä kertoina) sekä 1-1,5 km aloitteville sopiva D-rata (tarjolla joka kerta).

Nuorisojaoston tavoitteena on saada uusia aktiivisia nuoria ja lapsia suunnistuksen pariin.

Lasten ja nuorten suunnistusharrastusta tuetaan viikoittaisilla kuntorasteilla keväästä syksyyn. Kuntorasteilla on rastireittiharjoituksia kauden mittaan ja sen lisäksi joka kerta tarjolla on helppo, lyhyt rata.

Rasti-Vihti tukee halukkaiden lasten ja nuorten kilpailemista kustantamalla lisenssin ja kilpailumaksuja. Kilpaileville annetaan myös sopiva kilpailuasu. Kilpailuasuja kierrätetään seuran toimesta, jottei jokaisen tarvitse ostaa kasvavalle nuorelle uutta joka kaudeksi.

Kauden päättäjäisissä aktiivisia nuoria palkitaan.

Haluatko mukaan toimintaan? Ota yhteyttä jaoston vetäjään lähettämällä viesti sivuston vasemmasta sivupalkista löytyvän Yhteydeottolomakkeen kautta!

Nuorisojaosto 2019:

Leena Seppälä

 

Suunnistuksen voi aloittaa jo taaperona! Kuvassa Heikki Seppälä vauhdissa Nummelanharjulla. Kuva: Pirjo Moisander