Nuoriso

Lasten Hippo-suunnistuskoulu  järjestetään tavallisesti keväisin, useimmiten Nummelassa. Keväällä 2020 suunnistuskoulua ei kuitenkaan järjestetä korona-tilanteen takia. 
Toivottavasti pääsemme ohjattuihin suunnistusharjoituksiin myöhemmin kesän aikana.

Myös kesän 2020 Leimaus-leiri on siirtynyt vuoteen 2021.

Rajoitusten aikanakin suunnistamaan pääsee MOBO-rasteilla sekä omatoimikuntorasteilla.  Nummelan alueella olevat MOBO-rastit soveltuvat hyvin suunnistusta aloitteleville.

Kuntorasteillamme on myös lapsille ja aloitteleville sopivia ratavaihtoehtoja: lähdöstä maaliin koko matkalta maastoon merkattu rastireitti (lyhenne kalenterissa RR, tarjolla erikseen merkittyinä kertoina) sekä 1-1,5 km aloitteville sopiva D-rata (tarjolla joka kerta).

Nuorisojaoston tavoitteena on saada uusia aktiivisia nuoria ja lapsia suunnistuksen pariin.

Lasten ja nuorten suunnistusharrastusta tuetaan viikoittaisilla kuntorasteilla keväästä syksyyn. Kuntorasteilla on rastireittiharjoituksia kauden mittaan ja sen lisäksi joka kerta tarjolla on helppo, lyhyt rata.

Rasti-Vihti tukee halukkaiden lasten ja nuorten kilpailemista kustantamalla lisenssin ja kilpailumaksuja. Kilpaileville annetaan myös sopiva kilpailuasu. Kilpailuasuja kierrätetään seuran toimesta, jottei jokaisen tarvitse ostaa kasvavalle nuorelle uutta joka kaudeksi.

Kauden päättäjäisissä aktiivisia nuoria palkitaan.

Haluatko mukaan toimintaan? Ota yhteyttä jaoston vetäjään lähettämällä viesti Yhteydenottolomakkeen kautta!Nuorisojaosto 2020:

Marke TeliläSuunnistuksen voi aloittaa jo taaperona! Kuvassa Heikki Seppälä vauhdissa Nummelanharjulla. Kuva: Pirjo Moisander