Nuoriso

Perinteistä kevään suunnistuskoulua ei voitu keväällä 2020 koronatilanteen takia järjestää, mutta syksyllä suunnistusta pääsee taas opettelemaan ohjatusti. Hippo-suunnistuskoulu alkoi 1.9.2020 ja jatkuu  koko talvikauden ajan.


Kesän 2020 Leimaus-leiri Vuokatissa siirtyi vuoteen 2021. Lisätietoa ilmoittautumisesta tulee myöhemmin.


Kuntorasteillamme on myös lapsille ja aloitteleville sopivia ratavaihtoehtoja: lähdöstä maaliin koko matkalta maastoon merkattu rastireitti (lyhenne kalenterissa RR, tarjolla erikseen merkittyinä kertoina) sekä 1-1,5 km aloitteville sopiva D-rata (tarjolla joka kerta).

Suunnistamaan pääsee myös MOBO-rasteilla. MOBO-rastit soveltuvat hyvin myös suunnistusta aloitteleville.

Nuorisojaoston tavoitteena on saada uusia aktiivisia nuoria ja lapsia suunnistuksen pariin.

Lasten ja nuorten suunnistusharrastusta tuetaan viikoittaisilla kuntorasteilla keväästä syksyyn. Kuntorasteilla on rastireittiharjoituksia kauden mittaan ja sen lisäksi joka kerta tarjolla on helppo, lyhyt rata.

Rasti-Vihti tukee halukkaiden lasten ja nuorten kilpailemista kustantamalla lisenssin ja kilpailumaksuja. Kilpaileville annetaan myös sopiva kilpailuasu. Kilpailuasuja kierrätetään seuran toimesta, jottei jokaisen tarvitse ostaa kasvavalle nuorelle uutta joka kaudeksi.

Kauden päättäjäisissä aktiivisia nuoria palkitaan.

Haluatko mukaan toimintaan? Ota yhteyttä jaoston vetäjään lähettämällä viesti Yhteydenottolomakkeen kautta!Nuorisojaosto 2020:

Marke TeliläSuunnistuksen voi aloittaa jo taaperona! Kuvassa Heikki Seppälä vauhdissa Nummelanharjulla. Kuva: Pirjo Moisander