Nuoriso


Tule rohkeasti mukaan Rasti-Vihdin junnutoimintaan! Viime kausi oli kaikista rajoituksista huolimatta aktiivinen lasten ja nuorten osalta. Tehdään yhdessä tulevasta kaudesta ainakin yhtä aktiivinen. 

Jos haluat saada junnutoimintaan liittyvää lisäinfoa ja/tai liittyä Rasti-Vihti junnutoiminta -Whatsapp-ryhmään,  ota yhteyttä marke.telila@rasti-vihti.fi


Kauden 2021 suunnistuskoulu ja rastikausi saatiin päätökseen. Aktiivisia osallistujia palkittiin seuran päätöstilaisuudessa Vihdin Pirtillä 7.11.2021. 


Kausi jatkuu junnu/perhevuorolla Huhmarnummen koulun salissa. Ks. lisää:

https://www.rasti-vihti.fi/nuoriso/salivuoro/


Kannattaa seurata myös seuran tarjoamia Talvirasteja:

https://www.rasti-vihti.fi/kuntorastit/
Yleistä

Uudenmaan seurat ovat mukana Suunnistusliiton uudistuneessa lasten ja nuorten tapahtumatoiminnassa. Nämä Kompassi-tapahtumat alkavat toukokuun alussa. Kompassi-tapahtumissa kisaillaan eri kompassisarjoissa sekä seikkaillaan ForFun-sarjoissa. Näistä tarkempaa infoa uuden suunnistuskoulun myötä.

Leimaus-leiri Kuopiossa kesäkuussa 2022. Lisätietoa ilmoittautumisesta tulee myöhemmin.

Kuntorasteillamme on myös lapsille ja aloitteleville sopivia ratavaihtoehtoja: lähdöstä maaliin koko matkalta maastoon merkattu rastireitti (lyhenne kalenterissa RR, tarjolla erikseen merkittyinä kertoina) sekä 1-1,5 km aloitteville sopiva D-rata (tarjolla joka kerta).

Suunnistamaan pääsee myös MOBO-rasteilla. MOBO-rastit soveltuvat hyvin myös suunnistusta aloitteleville.

Nuorisojaoston tavoitteena on saada uusia aktiivisia nuoria ja lapsia suunnistuksen pariin.

Lasten ja nuorten suunnistusharrastusta tuetaan viikoittaisilla kuntorasteilla keväästä syksyyn. Kuntorasteilla on rastireittiharjoituksia kauden mittaan ja sen lisäksi joka kerta tarjolla on helppo, lyhyt rata.

Rasti-Vihti tukee halukkaiden lasten ja nuorten kilpailemista kustantamalla lisenssin ja kilpailumaksuja. Kilpailuasuja kierrätetään seuran toimesta, jottei jokaisen tarvitse ostaa kasvavalle nuorelle uutta joka kaudeksi.

Kauden päättäjäisissä aktiivisia nuoria palkitaan.

Haluatko mukaan toimintaan? Ota yhteyttä jaoston vetäjään lähettämällä viesti Yhteydenottolomakkeen kautta tai suoraan marke.telila@rasti-vihti.fi

Nuorisojaosto 2022:

Marke Telilä

Suunnistuksen voi aloittaa jo taaperona! Kuvassa Heikki Seppälä vauhdissa Nummelanharjulla. Kuva: Pirjo Moisander