Nuoriso


Tule rohkeasti mukaan Rasti-Vihdin junnutoimintaan! 

Jos haluat saada junnutoimintaan liittyvää lisäinfoa ja/tai liittyä Rasti-Vihti junnutoiminta -Whatsapp-ryhmään,  ota yhteyttä marke.telila@rasti-vihti.fi


⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Yleistä

Uudenmaan seurat ovat mukana Suunnistusliiton uudistuneessa lasten ja nuorten tapahtumatoiminnassa. Nämä Kompassi-tapahtumat alkavat toukokuun alussa. Kompassi-tapahtumissa kisaillaan eri kompassisarjoissa sekä seikkaillaan ForFun-sarjoissa. Näistä tarkempaa infoa kauden mittaan.


Kuntorasteillamme on myös lapsille ja aloitteleville sopivia ratavaihtoehtoja: lähdöstä maaliin koko matkalta maastoon merkattu rastireitti (lyhenne kalenterissa RR, tarjolla erikseen merkittyinä kertoina) sekä 1-1,5 km aloitteville sopiva D-rata (tarjolla joka kerta).

Suunnistamaan pääsee myös MOBO-rasteilla. MOBO-rastit soveltuvat hyvin myös suunnistusta aloitteleville.

Nuorisojaoston tavoitteena on saada uusia aktiivisia nuoria ja lapsia suunnistuksen pariin.

Lasten ja nuorten suunnistusharrastusta tuetaan viikoittaisilla kuntorasteilla keväästä syksyyn. Kuntorasteilla on rastireittiharjoituksia kauden mittaan ja sen lisäksi joka kerta tarjolla on helppo, lyhyt rata.

Rasti-Vihti tukee halukkaiden lasten ja nuorten kilpailemista kustantamalla lisenssin ja kilpailumaksuja. 

Kauden päättäjäisissä aktiivisia nuoria palkitaan.

Haluatko mukaan toimintaan? Ota yhteyttä jaoston vetäjään lähettämällä viesti Yhteydenottolomakkeen kautta tai suoraan marke.telila@rasti-vihti.fi


Nuorisojaosto 2023:

Marke Telilä

Taru Muranen

Jaana Marjoniemi

Elina Syrjälahti


Suunnistuksen voi aloittaa jo taaperona! Kuvassa Heikki Seppälä vauhdissa Nummelanharjulla. Kuva: Pirjo Moisander