Kilpailukutsu & ohjeet

Rasti-Vihdin 4h-Rogaining kilpailukutsu 2018

Kilpailupaikka

Rasti-Vihti järjestää 4h rogaining-kisan lauantaina 20.10.2018 klo 11-15.

Sarjat

Rogaining miesten sarja (M), naisten sarja (N) ja sekasarja (SS)

Joukkueen koko 2-5 hlöä.

Yhden henkilön osallistuminen: Jos et löydä kaveria kisaan voit halutessasi  testata itsesi kilpailun ulkopuolella (ei palkintoja). Lähetä tällöin sähköpostilla ilmoittautumisesi Kimmolle.

Ilmoittautuminen:

Ennakkoilmoittautuminen ja maksu 14.10 mennessä, (joukkueen nimi ja jäsenet, sekä sarja, emit n:rot ja puhelinnumero). Ilmoittautumisessa mainittu puhelin tulee olla mukana maastossa.

Ilmoittaudu oheiselta ilmoittautumissivulta.

Opastus

Opastus kilpailukeskukseen valtatieltä 25 Nummelan kohdalta.

Osallistumismaksu

Rasti-Vihdin jäsenille 8€/hlö (alle 16v ilmainen), muilta 25€/hlö, max 60€/joukkue. Jälki-ilmoittautuminen 50€/hlö (käteinen). Osallistumismaksu maksetaan Rasti-Vihdin tilille FI41 5297 0040 0101 43, merkitse ilmoitusosioon sana Rogaining ja joukkueen nimi, sekä puhelinnumero. Liikuntaseteleillä on myös mahdollista maksaa paikanpäällä, mutta siitä on mainittava ilmoittauduttaessa.

Ruokailu

Kilpailukeskuksessa on tarjolla kilpailijoille maksutta vettä ja mehua. Osallistumismaksuun sisältyy keittolounas (sisältäen leivän ja ruokajuoman), jonka saa erillisellä kupongilla. Kilpailukeskuksessa on lisäksi myynnissä kahvia, teetä, sämpylöitä ja pullaa. Huom! vain käteismaksu.

Kilpailumateriaali

Kilpailijat saavat karttansa klo 9.30, jonka jälkeen on runsas tunti aikaa suunnitella reitti. Kilpailijoilla itsellään tulee olla mukana Emit, sekä kynät tai tussit reitin suunnitteluun. Kartat ovat muovitaskussa.

Lähtö

Lähtö tapahtuu yhteislähtönä klo 11.00, myöhästyneiden aikaa ei hyvitetä.

Maasto ja kartta

Maasto on vaihtelevaa ja pääosin nopeakulkuista. Kartta on pullautuskartta, mittakaava 1:20 000, korkeuskäyräväli 2,5m. Karttoja on 1+ joukkueen lukumäärä. Kartat ovat muovitaskussa ja sen koko on A3. Kartassa ei näy kaikkia polkuja, eikä kaikkia metsäautoteitä. Kartassa vaaleat alueet ovat pääsääntöisesti tiheitä taimikoita. Kilpailumaastossa ei ole juomarasteja.

Leimaus

Emit-leimaus rasteilla. Järjestäjiltä mahdollisuus vuokrata emit-kortti tapahtumapaikalta 2€ hintaan (käteismaksu). Joukkueen kaikkien jäsenten tulee suorittaa sama rata.

Rastit

Rasteina normaalit iltarastityyppiset emit-leimasimet ja tunnukset yhteensä 41kpl. Koko reitin pituus n.35km.

WC

Kilpailupaikalla on wc-palveluita.

Peseytyminen

Kilpailupaikalla on suihkut ja vieressä uimahalli (eri maksusta).

Ohjeet

Kilpailuohjeet oheisena .pdf -tiedostona