Kuntosuunnistajan vakuutus

3.3.2019

Suunnistuskausi lähestyy ja nyt kannattaa hankkia edullinen Kuntosuunnistajan vakuutus tapaturmien varalle, sillä vapaa-ajanvakuutukset korvaavat vaihtelevasti kuntosuunnistustapahtumissa sattuneita tapaturmia. Kuntosuunnistajan vakuutus on voimassa Suomen Suunnistusliitto ry:n kuuluvien seurojen järjestämissä kausiohjelman mukaisissa:

– Kuntosuunnistustapahtumissa ja näiden yhteydessä järjestettävissä Firmaliiga- tai vastaavissa kilpailuissa,
– seurojen järjestämillä suunnistuskursseilla,
– kansallisten ja aluemestaruuskilpailujen yhteydessä järjestettävissä kuntosuunnistussarjoissa (ml. rastiviikkojen kuntosuunnistussarjat),
– Jukolan ja Venlojen viestissä.

Vakuutuksen voi ostaa Suomen Suunnistusliiton verkkokaupasta.  Käytä ostaessasi kuntosuunnistustapahtuman kolminumeroista tunnusta (214) ja tuet samalla kuntorastitapahtumaa järjestävää seuraa tai seuroja. Kirjoita tunnus ”Tilausta ja toimitusta koskevat huomautukset” -kenttään.

Vakuutuksen hinta on 15 € ja se on voimassa ostohetkestä hankintavuoden loppuun.  Ostotapahtuman jälkeen saat vahvistuksen ostosta sähköpostiisi.

Löydät Kuntosuunnistajan vakuutus -kuvakkeen Kuntorastit-sivulta vasemmasta reunasta, josta klikkaamalla pääset tutustumaan/ostamaan Kuntosuunnistajan vakuutuksen.

(Muista Rasti-Vihdin kuntorastien tunnusnumero: 214 ”Tilausta ja toimitusta koskevat huomautukset” -kenttään).