Nuorisolle suunnistusta! - lue myös lehtijuttu

10.4.2023

Lehtijuttu Vihdin Uutisten verkkojulkaisussa 17.4.2023. https://www.vihdinuutiset.fi/paikalliset/5859475


Rasti-Vihdin nuorisojaosto tarjoaa kaudella 2023 suunnistuskoulun aloittelijoille, säännöllistä harjoittelua kuntorastien yhteydessä sekä suunnistuskisat koululaisille.

Kouluikäisten valmennusryhmä kokoontuu viikoittain kuntorastien yhteydessä 12.4. alkaen. Ryhmä kokoontuu klo 17.30 ja viikoittainen harjoituskerta koostuu n. 30 min yhteisestä harjoituksesta ja sen jälkeen omaan taitotasoon sopivan suunnistusradan suorittamisesta. Suunnistuksen perusteet hallitsevat voivat liittyä mukaan ryhmään ilmoittautumalla seuran sivuilla olevan kaavakkeen kautta: https://www.rasti-vihti.fi/nuoriso/junnutoiminta-kaudella-2023/  (linkki ko. sivun alalaidassa). Uusille aloittajille suositellaan ensin osallistumista suunnistuskouluun.

Suunnistuskoulu perheille ja koululaisille järjestetään kolmen kerran intensiivikurssina: 24.4. Nummelanharjulla, 3.5. Vesikansassa, ja 10.5. Otalammella. Kokoontuminen klo 18.00. Koululaiset voivat osallistua suunnistuskouluun itsenäisesti, nuoremmat oman aikuisen seurassa. Hinta 20€/lapsi, 30€/perhe. Lisätietoa ja ilmoittautumiset seuran sivujen kautta https://www.rasti-vihti.fi/nuoriso/suunnistuskoulu-2023/ 

Lajiin tutustumiseen on hyvä mahdollisuus Valtakunnallisena Unelmien Liikuntapäivänä 10.5. kun Otalammen kuntorastit on avoinna kaikille. Vinkatkaapa ystäville ja naapureille. Koululaisille myös 17.5. Linnanniitun kuntorastit on ilmainen tutustumiskerta.

Lisäksi nuorisojaosto järjestää vihtiläisten 1-6-luokkalaisten mestaruussuunnistukset 23.5. Nummelanharjulla.

Seuraa nuorisojaoston aktiivista toimintaa ja tiedotusta yläpalkin Nuoriso -osiosta.