Koulujenväliset suunnistuskilpailut toivat säpinää Hiidenkirnuun

21.5.2024

Rasti-Vihti järjesti koulujenväliset suunnistuskilpailut Vihdin koulujen 1-6 luokkalaisille tiistaina 21. toukokuuta. Kilpailukeskuksena toiminut Hiidenkirnu täyttyi iloisesta pulinasta aamutuimaan. Nyt toista kertaa järjestetyissä kilpailuissa järjestettiin sekä henkilökohtainen että viestikilpailu.

Aamupäivän henkilökohtainen kilpailu haastoi nuoret suunnistajat tarkkaan kartanlukuun runsaspolkuisessa maastossa. Hienojen suoritusten jälkeen nuorilla oli hieman aikaa hengähtää jälkipelien parissa ennen ruokailua.

Henkilökohtaisen kilpailun tulokset

Viestikilpailuun koulut olivat rakentaneet kolmen juoksijan kokoonpanot siten, että ensimmäisellä osuudella juoksee 3-4 luokkalainen, toisella osuudella 1-2 luokkalainen ja kolmannella eli ankkuriosuudella 5-6 luokkalainen. Viestistä muodostui erittäin jännittävä kilpailu. Lähtöviivalla oli 5 joukkuetta ja sijoitukset vaihtuivat tiuhaan vaihtojen välissä. Maalileimaukseen ennätti ensimmäisenä Huhmarnummen koulun Sininen joukkue ja pian perässä maalileimauksessa oli Huhmarnummen Vihreä joukkue. Viestin kolmas sija ratkaistiin maalikameran kuvalla Nummelan koulun Vihreälle joukkueelle.

Viestin tulokset:

#KouluJuoksija 1Aika
Juoksija 2Aika
Juoksija 3Aika
Kokonaisaika
1.Huhmarnummi SininenPunkeri Aida06:591Niemi Daniel07:102Punkeri Romeo15:57530:06
2.Huhmarnummi VihreäSavolainen Elmeri12:034Korpela Julius05:501Paukku Sofia15:35433:28
3.Nummelan koulu VihreäHautaviita Oliver08:383Mikkola Lauri15:273Rintala Saaga11:30235:35
4.JokikuntaMuranen Eero07:312Muranen Urho16:264Muranen Else11:38335:35
5.Nummelan koulu SininenPalmunen Oliver13:535Hannikainen Kristiina29:125Marjoniemi Jesse08:03151:08

Yhteensä suunnistamassa oli kuutisenkymmentä nuorta. Loistavia suorituksia ihan kaikilta! Iloisia hymyjä ja reitinvalintojen läpikäymisiä riitti vielä kilpailujen jälkeenkin. Kiitos kaikille kilpailijoille, opettajille ja tietenkin kilpailut järjestäneelle talkooväelle. Hienot kisat! Missähän ensivuonna kilpaillaan...