Tunnelmia kauden päättäjäisistä

16.11.2020

Rasti-Vihdin kauden päättäjäisiä vietettiin 14.11.2020 Vihdin Pirtillä. Päivä oli täynnä ohjelmaa ja mukavasti porukkaa oli paikalla korona-poikkeusoloista huolimatta.  

Aamupäivällä aloitettiin kuntorastien ratamestaripalaverilla. Kimmo Salenius kertoi kattavasti kauden tapahtumista tilastoilla ja kyselyiden yhteenvedolla. Sen jälkeen siirryttiin metsään Talvirasteille, vaikka talvesta ei ollut tietoakaan. ”Jäärät”, Jouni Moisander ja Janne Seppälä olivat laatineet hyvät radat haastavaan maastoon. Sillä välin sauna oli lämmitetty ja rohkeimmat kävivät uimassa. Sen jälkeen syötiin Pirjo Moisanderin perinteisellä ammattitaidolla valmistamaa riisipuuroa. Viinerit ja kahvi maistuivat myös kaikille. Sitten siirryttiin salin puolelle, jossa Arja Uusitalo piti mielenkiintoisen luennon aiheesta: vammojen ennaltaehkäisy ja terveenä pysyminen. Rasti-Vihdin syyskokous vietiin tehokkaasti läpi ja lopuksi palkittiin kauden parhaita. 

Kauden parhaita: 
Paras poika: Jesse Marjoniemi 
Paras 20 v: Jani Koponen 
RaVin Maili, naiset: Liisa Forsman 
Ravin Maili, miehet: Juha Vehmas 
Rastimalja: Niko Sorvari 
Vuoden ratamestari: Juha Seppälä 
Vuoden suunnistusteko: Marke Telilä (nuorisojaoston vetäjä ja lasten suunnistuskoulu). 
Lisäksi palkittiin aluemestaruuskisoissa menestyneitä. 

Syyskokouksessa valittiin seuran puheenjohtajaksi Jan Reijo. Seuran johtokuntaan valittiin puheenjohtajan lisäksi Jouni Moisander, Anttijussi Röman, Kimmo Lindholm, Niko Sorvari, Petri Salminen, Juha Vehmas, Mikko Partanen, Marke Telillä ja Kristiina Vaano.