Nummelanharjun omatoimirastit 15.4. - 19.4.

13.4.2020

Varma kevään merkki monelle suunnistajalle on Nummelanharjun kuntorastit! Tänä vuonna ne toteutetaan omatoimirasteina vallitsevasta epidemiasta johtuen. Ratamestarit ovat loihtineet uusia haasteita A- ja B-radoille. C- ja D-radat ovat tuttua ja turvallista Nummelanharjua. EDIT! myös 2 pyöräsuunnistusrataa on tarjolla!

Uutta on myös Ilmoittautuminen ja kartan tulostus rastilippu.fi palvelun kautta. Kaikki suunnistajat ilmoittautuvat nyt rastilippu.fi palvelun kautta. Näin saamme osallistujamäärät tilastoihin ja vähennämme hallinnollista työtä (mm. karttojen lähettämistä ja tallentamista eri paikkoihin). Nummelanharjun omatoimirastit -tapahtuma löytyy rastilippu.fi palvelusta täältä!

Omatoimirastit tarkoittavat, että sunnistamassa voi käydä milloin tahansa keskiviikon ja sunnuntain välisenä aikana. Metsässä, rastipisteillä on vain rastiliput ja rastin tunnus, jolla voit varmistua olevasi oikealla rastilla. Ajanotto tapahtuu itsenäisesti ja voit kirjata aikasi tulosseurantaan.

Omatoimirasteja jatketaan ainakin toukokuun loppuun asti. Katso lisäohjeita ja seuraa ilmoittelua Kuntorastit -sivulla ja Kuntorastit Vihti -facebook sivulla.

Tervetuloa omatoimirasteille!