Kauden päättäjäisiä juhlistettiin lumen lumoamassa metsässä suunnistaen

27.11.2022

Kauden päättäjäisiä vietettiin Olkkalan lumoavan lumisessa metsässä uudella kartalla suunnistamisesta nautiskellen. 

Kiitämme suurella lämmöllä kaikkia maanomistajia kun pääsimme näin peurastusaikanakin metsään! Talvirastit ovat aina omanlaisensa elämys ja sopii näin kauden päättäjäisiksi loistavasti - voi ottaa rennommin varsinkin, jos keulassa on mennyt varma suunnistaja, jonka jalanjälkiä on rentoa seurailla. :)

Kiitos radoista Jouni Moisanderille. Rastit ovat metsässä parin viikon verran ja kartat jäsenet löytyvät ravilaisille postilaatikolta. Joten hop hop - lumiseen metsään kaikki vaan -  se on kyllä niin ihanaa! 


Suunnistuksen jälkeen suuntasimme Riuttarantaan nauttimaan glögin ja joulupiparien kruunaamasta joulusaunasta. Rohkeimmat ja kovimman tahdonvoiman omaavat uskaltautuivat hyytävän jäiseen Moksjärveen palauttavalle pulahdukselle ja verenkierron kuohuttavalle uinnille....ja huhun mukaan heitä oli paljon! Huikeaa!! 

Riuttarannan uudellapuolella suunnistajia odotti saunan päätteeksi maukas keittolounas lisukkeineen, glögeineen ja kahveineen. Pöydissä kävi iloinen jutustelu, joka jatkui päivän seuraavaan kohokohtaan asti - palkintojen jakoon.

Vuoden palkintopöytä oli saatu jälleen koreaksi ja palkittavien määrä oli kerrassaan upea! 

Tänä vuonna palkittiin seuraavat menestyjät:

(tulossa tähän)

Onnittelut kaikille menestyksekkäille ja tsemppiä treeneihin kaikille tulevaan vuoteen!


Syyskokous oli tehokas ja napakka - sekä jäsenistö oli kiitettävän aktiivisesti paikalla. Meitä oli noin kolmisen kymmentä vauvasta vaariin. 

Vuoden 2023 puheenjohtajaksi valittiin Niko Sorvari ja johtokunnassa tulevana vuonna istuu jatkaen: Juha Vehmas, Jouni Moisander, Kimmo Lindholm, Kristiina Vaano ja uusina hallitustyöhön mukaan valittiin Petra Jokisuu, Taru Muranen ja Joona Eskelinen.


Hyvää joulunodotusta kaikille ravilaisille - mutta nähdäänhän me vielä ennen joulua - sillä olemme kutsutut tonttujuoksuun, seuratkaahan uutisia ja sähköpostejanne, jossa tiedotetaan lisää tulevasta treenistä!

Teksti ja kuvat: Kristiina Vaano