25.5. Kompassi-cup Kirkkonummella

https://www.lynx.fi/index.php/tapahtumat/kompassicup-2021

Tervetuloa meille Kirkkonummelle alueellisen Kompassi-cupin toiseen tapahtumaan tiistaina 25.5. Ilmoittautumisaikaa Irmassa on torstai-iltaan 20.5. asti.


Koronarajoitusten vuoksi meillä ei valitettavasti ole vielä tässä tapahtumassa tarjolla ForFun-sarjoja, mutta toivottavasti ne sitten jo seuraavassa tapahtumassa voidaan toteuttaa suunnitellusti. 

Cup-radat ovat kuitenkin erittäin selkeät ja kannustammekin rohkeasti lähtemään mukaan myös ensikertalaisten. Rohkaisemme myös RR- ja TR-ratoihin tottuneita kokeilemaan suoria ratoja sarjoissa H10, D10, H12 ja D12. Uskomme, että suoriudutte niistä upeasti! Myös H14 ja D14 tulevat mielestämme tarjoamaan onnistumisen elämyksiä myös vähemmän suunnistaneille. Kokeneet konkarit voivat sitten kukin sarjassaan vain pistellä tossua ripeämmin toisen eteen, jos radat tuntuvat helpoilta!


Lähtöajat jaamme Espoon Akilleksen järjestämän ensimmäisen tapahtuman hienon mallin mukaisesti seuroittain etukäteen, listat julkaistaan viimeistään sunnuntaina 23.5. illalla. Samoin kilpailuohjeet päivitämme kisasivuille viimeistään tuolloin sunnuntaina illalla.

Tervetuloa mukaan iloiseen Kompassi-tapahtumaan!


Terkuin, Anna Ojapalo, tapahtuman ratamestari sekä koko Lynxin järjestäjätiimi