Leimausleiri

Leimausleiri 2019

Seuran lapsia ja nuoria sekä myös aikuisia huoltajan roolissa on osallistunut vuosittain järjestettävälle Leimaus-leirille.  Vuoden 2019 leiri järjestetään Imatralla 3.-6.6.2019. Lisätietoja leirijärjestäjien sivuilta.

Leirillä on ohjelmaa kaiken tasoisille suunnistajille aloittelevista rastireittiläisistä huippunuoriin saakka. Monipuolisten suunnistusharjoitusten lisäksi on myös muuta oheisohjelmaa. Oman seuran aikuisia tarvitaan ohjaamaan lapsia harjoituksissa. 

Rasti-Vihti teki heti ilmoittautumisen auettua 12.11.2018 majoitusten takia varauksen, jossa on vielä muutama paikka jäljellä. Lopulliset lähtijät pitää ilmoittaa järjestäjille 12.4. mennessä, joten nyt on viime hetket ilmoittautua mukaan. Ilmoittauduthan mahdollisimman pian ja viimeistään 10.4. alla olevalla lomakkeella, jotta seuralle jää aikaa hoitaa osallistujatietojen ilmoittaminen.

Päätöstä seuran osuudesta osallistumismaksusta ei ole vielä tehty, mutta yleensä seura on maksanut merkittävän osan leiriläisten sekä seuran leiriläisiä ohjaavien aikuisten osallistumismaksusta.


Ilmoittautuminen Leimaus-leirille 2019

Ilmoitettava on... *

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.