Koulu kartalla -teemaviikot


Koulu kartalla -teemaviikot

Rasti-Vihti on mukana valtakunnallisilla Koulu kartalla -teemaviikoilla. Vihdin varsinainen aika on viikko 14, mutta lumesta ja koronarajoituksista johtuen osassa alueita on aikatauluja tai toimintatapoja hieman muutettu. Vihdissä muutokset koskettavat koululaisten suunnistusratojen ajankohtaa sekä Perheseikkailun toteutustapaa omatoimisempana.


Materiaali

Päiväkodeille ja kouluille on lähetetty viikolla 13 linkki ja koodi materiaaleihin, jotka ovat erityisesti suunnattu 4-5-vuotiaista eskari-ikäisille sekä 1.-2. luokkalaisille. Myös ylempien ikäluokkien opettajien kannattaa materiaalia hyödyntää, jos opettaja näkee sen luokka-asteelleen sopivaksi. Koulu kartalla -sivuston muu informaatio kannattaa ehdottomasti hyödyntää. 


Suunnistusradat

Isommille koululaiseille tarjoamme suunnistusratoja useilla Vihdin alueilla. Lumitilanteen vuoksi olemme siirtäneet rastien vientiä osalla alueista vasta vkolle 15, mutta Vihdin kirkolla radat ovat suunnitellusti jo viikolla 14. Tarjolla on lyhyitä ja helppoja ratoja näiden viikkojen ajan seuraavissa maastoissa: 

- Vihdin kk - vkolla 14 ti-pe

- Nummelanharjulla - vkolla 15 ma-pe

- Ojakkalassa - vkolla 15 ma-pe

- Otalammella - vkolla 15 ma-pe

- Huhmarnummella - vkolla 14 ja 15

Näiden lisäksi Pohjois-Vihdin kyläkoulut Jokikunta, Vanjärvi, Haimoo ja Vihtijärvi voivat tilata rastit maastoon kukin yhdeksi päiväksi viikolla 15 => varaukset to 8.4. mennessä Jouni Moisanderilta p. 0400 107 463

Rasteilla on punavalkoiset rastiliput sekä koodinumero ja/tai Koulu kartalla -kettulogo. Lähetämme kartat/linkin karttojen tiedostoon kouluille.Perheseikkailu

Järjestämme teemaviikon lauantaina 10.4. klo 11-17 Perheseikkailun Nummelanharjulla. Perheseikkailu on suunnattu 4-8-vuotiaille huoltajineen. Lähtöpaikalla on seuran edustaja opastamassa, mutta muuten seikkailu tapahtuu omatoimisesti rajoitukset ja turvavälit huomioiden. 

https://www.rasti-vihti.fi/nuoriso/koulu-kartalla/perheseikkailu/
Lisätietoja:

Marke Telilä / nuorisovastaava

marke.telila@rasti-vihti.fi 

(p. 0400-794557)