Suunnistus päiväkodeissa ja kouluissa

Rasti-Vihdillä on karttoja eri puolilla Vihtiä sekä lähes kaikkien koulujen ympäristöstä opetus- tai pihakartta. Koulut saavat mielellään karttoja käyttöönsä, ja pdf-muotoisia tiedostoja kannattaa pyytää meiltä sähköpostitse osoitteesta marke.telila@rasti-vihti.fi


Koulu kartalla -teemaviikot 2021

Rasti-Vihti on mukana toteuttamassa Suunnistusliiton Koulu kartalla -teemaviikkoja. Vihdin vuoro on viikolla 14. Teemaviikon aikana päiväkodeissa ja 1.-2.-luokkalaisilla on käytössään erilaisia tulostettavia suunnistustehtäviä lasten kanssa toteutettavaksi. Opettajat ja varhaiskasvattajat saavat tämän materiaalin teemaviikkoa edeltävällä viikolla ja ajatuksena on, että tehtäviä tehtäisiin lasten kanssa viikolla 14.

Teemaviikoilla on ajateltu myös isompia koululaisia. Ihan joka koululle emme valitettavasti pääse järjestämään suunnistusopastusta, mutta pidämme yllä ratoja teemaviikolla useassa eri maastossa. Radat ovat lyhyitä ja ne on suunniteltu niin, että eksymisen vaaraa ei pitäisi olla. Radat voi mennä itsenäisesti, kaverin kanssa tai pienissä ryhmissä. 

https://www.rasti-vihti.fi/nuoriso/koulu-kartalla/koulu-kartalla-teemaviikot/

Teemaviikkojen yhteyshenkilö Vihdissä on Marke Telilä, marke.telila@rasti-vihti.fi