Rasti-Vihdin seuravaatteet tilattu

2.4.2019
HUOM! VERKKOKAUPPA ON SULKEUTUNUT 14.4. ENÄÄ EI VOI SIIS TILATA!

Nyt kannattaa tilata hienot seuravaatteet kesän suunnistuskarkeloihin! Tarjolla on laadukkaita tuotteita suoraan Nonamen seurakaupasta (=verkkokauppa).

Valikoimassa on ennestään tuttua suunnistusasua ja suunnistuspaitaa. Uusina tuotteina on mm. erilaisia suunnistuspaitoja, suunnistushousuja, sukkia, tuulitakkia, kevyttä toppatakkia, pipoa, otsapantaa, hikinauhaa… Ole nopea, sillä seuravaatteiden verkkokauppa sulkeutuu 14.4. klo 23:59.

Seuravaatteiden sovitustilaisuus järjestetään Rasti-Vihdin varastolla (Juurakkotie 5, Nummela) la 6.4.2019 klo 10 - 12 sekä ensimmäisillä kuntorasteilla 10.4. Nummelanharjulla.

 • HUOM! jos aiot tilata ilman sovitusta, niin yleisohjeeksi voi sanoa, että Nonamen tuotteet ovat n. yhtä kokoa pienempiä kuin ”normaalikoko”. Eli, jos käytät yleensä L –kokoisia vaatteita, niin Nonamen tuotetta kannattaa tilata XL –kokoista tuotetta (tai jopa suurempaa).

Seuravaatteet on tilattavissa suoraan Nonamen seurakaupasta ja ne postitetaan suoraan Nonamelta tilaajalle. Seuravaatteet myös maksetaan itse suoraan Noname seurakauppaan.

Rasti-Vihti tukee huomattavalla osuudella seuravaatteiden hankintaa! Hinta, jonka näet Noname seurakaupassa, on siis seuran tukema hinta ko. tuotteelle.

 

OHJE SEURAVAATTEIDEN TILAAMISEEN  (sama ohje .pdf -tiedostona tästä)

Osoite on:

https://clubshop.nonamesport.com/fi/

Rasti-Vihdin seurakoodi on: 00029RV

 1. Luo ENSIN oma tili seuraamalla ohjeita (tämä pitää JOKAISEN erikseen tehdä ensimmäisellä kerralla ja siihen menee vain n. 20 sekuntia).
  • Keskellä sivua: Valitse Ei tiliä? Luo se tässä.
  • Rekisteröintilomakkeella täytetään. Mies/nainen, etunimi, sukunimi, koodi = 00029RV, sähköpostiosoite, salasana.
  • (Rekisteröitymisen jälkeen kirjaudu ulos ja sen jälkeen kirjaudu uudelleen sisään).
 2. Kun oma tili on luotu, niin voi kirjautua clubshoppiin Rasti-Vihdin seurakoodilla (joka on siis: 00029RV) -> syötä siis sekä oma käyttäjätunnus, oma salasana sekä Rasti-Vihdin seurakoodi
 3. Kun on kirjautunut sisälle, niin tulee ”My account” sivulle, josta voi tarkistaa ja päivittää omia tietoja. Eli henkilöllä on oma tili josta näkee omia tietoja, tilaushistorian jne. milloin vain, mutta pystyy vain tilaamaan avoinna olevasta clubshopista...
 4. Siinä ylhäällä kun klikkaa ”TUOTTEET” niin pääsee eteenpäin. Klikkaa siitä, niin pääset seuran clubshoppiin. Sieltä voi valita tuotteen, koon ja määrän ja OSTOSKORIIN. Sen jälkeen voi valita joko ”jatka ostosten tekemistä” tai kun kaikki halutut tuotteet on lisätty, niin klikkaa ”Proceed to checkout”.
 5. Tämän jälkeen aukeaa valikko, josta mennään vähitellen maksuun ja syötetään pyydetyt tiedot. ERITYISEN TÄRKEÄÄ SIIS TÄSSÄ TAPAUKSESSA ON, ETTÄ ILMENEE TILAAJAN NIMI, YHTEYSTIEDOT (myös puh.nro) ja OSOITE. Ilman näitä tietoja, Noname ei voi lähettää tuotteita tilaajalle.
 6. Kun on päässyt maksuun (kts. ”OSTA”), niin voi valita maksutapoja. Klarna -lasku, verkkomaksu tai luottokortti.
 7. Kun on maksanut, niin saa tilausvahvistuksen sähköpostiin. Tilaus ei mene läpi, jos ei maksa. TÄMÄ ON SIIS OLEELLINEN TIETO. ELI PITÄÄ MAKSAA, ETTÄ TILAUS REKISTERÖITYY.

Verkkokauppa SULKEUTUU 14.4.2019 klo 23.59. Tämän jälkeen ei siis voi enää tilata!